Vllau me perzuri sepse une jam nda nga burri i 2, me thote qe na ke zan deren e shtepise


Pershendetje !!Jam 37 vjeçare se burri ka nderru jete gjate nje ak si denti ku fatk eqesisht ai hu mbi jeten ndersa une shpe tova po nuk mjaftoi me kaq pergjate aty viteve te marteses une nuk linda femi edhe natyrish qe pas v de kk jes se burrit u riktheva te familja ime tek nana baba e vellau se nuk kish kuptim per me vazhdu jeten.

Ju ftojmë që ta ha/pni marke/tingun për 5 seko/nda dhe shf/aqen pam/jet eks/kluzive!

Be the first to comment on "Vllau me perzuri sepse une jam nda nga burri i 2, me thote qe na ke zan deren e shtepise"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*