“Vjehrra ime është nëp ërkë”, BURRI me kishte paralajmruar para se…vajza nga Shkodra rrë.qeth me letrën e saj


Përshëndetje të gjithëve! Kam një nevojë të domosdoshme për këshillat tuaja. Kam një burrë të mrekullueshëm dhe një vajzë tre vjeç, kam prindër fantastikë, dy vëllezër të mrekullueshëm që i adhuroj, gjyshër, xhaxhallarë dhe kushërinj me të cilët jam shumë e lidhur.Jam një person solar, i hapur dhe ndonjëherë shumë i drejtpërdrejtë dhe mund të jem shumë…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "“Vjehrra ime është nëp ërkë”, BURRI me kishte paralajmruar para se…vajza nga Shkodra rrë.qeth me letrën e saj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*