Video/18 vjeçarja e njohur në rrjetin social “TikTok” i merr jetën vetes… Mos kalo pa thene NGUSHLLIME


Ylli i “TikTok”, Dazharia Shaffer ka vd ekur në moshën 18 vjeçare duke kryer aktin e rëndë të vetë vr asjes. Ajo njihej në internet si “Bxbygirlldee”. Babai i saj, Joseph Santiago konfirmoi në internet se vajza e tij vdiq në fillim të kësaj jave. Ai gjithashtu hapi dhe një fond bamirësie në nder të vajzës së tij në internet.

“Më 8 shkurt vajza ime Dazharia na ka lënë herët dhe është thirrur për të fluturuar me engjëjt. Ajo ishte shoqja ime më e vogël dhe unë nuk isha përgatitur në asnjë mënyrë, për të va rrosur fëmijën tim. Unë do të doja që ajo do të më kishte folur për stresin e saj dhe mendimet e vetë vr asjes. Ne mund të punonim për këtë. Tani unë kthehem në shtëpi dhe nuk e gjej më atje duke më pritur. Duhet ta lë të fluturojë me engjëjt. Dashuria e babit ti “.

Shaffer kishte 1.6 milion ndjekës në TikTok , ku kishte shpërndarë videon e saj të fundit vetëm disa ditë më parë. Ajo ka grumbulluar 235,000 pëlqime deri më tani. Ylli gjithashtu kishte mbi 100,000 ndjekës në Instagram dhe YouTube. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON

Be the first to comment on "Video/18 vjeçarja e njohur në rrjetin social “TikTok” i merr jetën vetes… Mos kalo pa thene NGUSHLLIME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*