Veprimi Që Bëri Djaloshi Ishte I T’me Rrshëm Mbeti Në Ashensor Për 5 Orë..(Video)


Veprimi që bëri djaloshi ishte i t’merrshëm mbeti në ashensor për 5 orë.. Shikoni se si femijet nuk logjikojne shume dhe veprimi i tij ishte shume i keq ! Fatmirsisht e gjith kjo perfundoi kur erdhi ekipi i ashensorit dhe rregulloi ashensorin dhe djaloshi doli jasht i pa lenduar fizikisht edhepse ledimi psikologjik dhe qenrimi i tij i gjat ka patur shum pasoja tek femije.

Nje veprim i pamenduar mund te shkaktoj nje dem shum te madh….

Be the first to comment on "Veprimi Që Bëri Djaloshi Ishte I T’me Rrshëm Mbeti Në Ashensor Për 5 Orë..(Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*