V.des fëmija 3-vjeç…Pse shteti shqiptar nuk e lejoi që të dërgohej për kurim në turqi? Mos kalo pa NGUSHLLIME


Një ngjarje e rëndë është shënuar në vendin tonë, ku një fëmijë i moshës 3-vjeç ka ndërruar jetë pasi vuante nga një problem në zemër. Lajmi është bëri i ditur nga familjarë të vogëlushit.Familjarët kanë rrëfyer më herët për JOQ se shteti shqiptar nuk i lejon ta dërgojnë për kurim në turqi. Vogëlushi duhej të dërgohej urgjentisht në turqi, pasi kishte nevojë për një transplant.

Për pasojë shëndeti i 3-vjeçarit u përkeqësua. Kërkesa e familjarëve për dërgimin e të miturit jashtë vendit ka qenë publike, ndërsa jeta e tij ishte në fije të perit.Asnjë reagim institucional nuk ka pasur për rastin në fjalë dhe nëse pretendimet e familjarëve qëndrojnë, ky do të ishte një precedent i pafalshëm në një kohë kur politikanë e biznesmenë dërgohen për kurim në vende të ndryshme të botës, me personel të specializuar shoqërues.

Be the first to comment on "V.des fëmija 3-vjeç…Pse shteti shqiptar nuk e lejoi që të dërgohej për kurim në turqi? Mos kalo pa NGUSHLLIME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*