Vd.es djaloshi që u go.dit nga rryma ele.ktrike në Prishtinë. Mijëra qytetarë NGUSHELLOJNE familjen.


Në një aksident me rrymën elektrike që ndodhi në Prishtine më 20 janar të këtij viti, ka gjetur vdekjen një djalë , transmeton Zhurnal.Viktima ishte transferuar në spitalin “Pirigov” në Sofje të Bullgarisë dhe ka qenë nën kontroll të mjekëve specialist, por fatkeqësisht djaloshi nga Prishtina nuk ka mundur t’i mbijetoj lëndimeve dhe ka ndërruar jetë disa ditë pas fatkeqësisë.

Ndryshe viktima me 20janar duke ecur përgjatë hekurudhave, ka tentuar të largoj një rrjet kontakti elektrizues dhe pasi iu afrua zonës së rrezikut është goditur nga rryma elektrike.

Be the first to comment on "Vd.es djaloshi që u go.dit nga rryma ele.ktrike në Prishtinë. Mijëra qytetarë NGUSHELLOJNE familjen."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*