Upss… Festës i dalin pjesët l.ntime duke i èkšpøzüár këmbët në veturë…


Blogerja kosovare, Festa Qoqaj, ka marr vëmendje e fansave kohën e fundit.Ajo njihet për format e saj dhe veshjen pr/ovokative. Në llogarinë e saj instagram, Festa ka pu/blikuar një fotografi. Ajo shihet e veshur me një fustan ngjyrë të kuqe, dhe teksa ngrit këmbët për të eks/pozuar, asaj i shihen të pasmët, kembet dhe li/njat e trupit fantastik. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Blogerja kosovare, Festa Qoqaj, ka marr vëmendje e fansave kohën e fundit.Ajo njihet për format e saj dhe veshjen pr/ovokative. Në llogarinë e saj instagram, Festa ka pu/blikuar një fotografi. Ajo shihet e veshur me një fustan ngjyrë të kuqe, dhe teksa ngrit këmbët për të eks/pozuar, asaj i shihen të pasmët, kembet dhe li/njat e trupit fantastik. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Upss… Festës i dalin pjesët l.ntime duke i èkšpøzüár këmbët në veturë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*