U përpl as me BMW, Ja kush është 24-vjeçari që h umbi je tën tra gjik isht në lule të rinisë


Një ak sident tra gjik u regjistrua pasditen e sotme n aksin Milot-Thumanë, ku një 24-vjeçar hu mbi j etën në aks ident me makinë. Ai po udhëtonte me një mjet tip “BMW” dhe shka k i ak sid entit dys hohet të jetë bërë hu mbja e kontrollit. Më pas mjeti është përpl asur me tra fiknd arë sen dhe ka dalë nga rruga.

I riu u tran sportua menjëherë në sp ital, por nuk mundi t’i mbijetojë pla gëve të m arra. Ndërkohë, një qytetar ka shkruar në redaksinë JOQ Albania dhe ka dërguar edhe foton e 24-vjeçarit që hu mbi je tën në lule të rinisë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "U përpl as me BMW, Ja kush është 24-vjeçari që h umbi je tën tra gjik isht në lule të rinisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*