U ankua për dhi mbje stomaku/ Dy orë më pas 17-vjeçari dha shp.irt: Ah e zeza ajo nënë. Mos kalo pa NGUSHLLIME


Prindërit nuk duan asgjë më pak se lumturi dhe shëndet për fëmijët e tyre. Nëse ata kanë fëmijët e tyre mirë dhe me shëndet janë të lumtur. Prindërit e Josh Grey e përjetuan një dhi/mbje të madhe. Ata e nisën djalin e tyre adoleshent në shkollë, por për disa orë çdo gjë ndryshoi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Dy orë pasi djali djali ishte an/kuar në shkollë për dhi mbje stomaku dh ashpirt, ai ndë/rroi je/të. Josh ishte 17 vjeç dhe një student në Shkollën e Mesme Dawson në Pearland, Texas. Atë ditë, ai ndjeu një dhim bje të fortë në stomak dhe menjëherë shkoi te mjeku. Vetëm dy orë më pasi ai hu/mbi j/etën. Një nga art/eriet ishte ça rë dhe kishte pom puar shumë gj ak drejt pankreasit. Asgjë nuk mund të bëhej më. Dhi/mbja e kësaj familje është aq e madhe sa nuk ka. Miqtë e të riut dhanë se nuk e kishin menduar asnjëherë se kjo do i ndodhte Josh, ai ishte plot jetë.

Be the first to comment on "U ankua për dhi mbje stomaku/ Dy orë më pas 17-vjeçari dha shp.irt: Ah e zeza ajo nënë. Mos kalo pa NGUSHLLIME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*