Trendi më i fundit në Tik Tok po konsiderohet shumë i rrezikshëm


Trendi i fundit në TikTok u krijua fillimisht për të fuqizuar qasjen e grave ndaj trupit dhe lidhej me shfaqjen e një video të zakonshme dhe më pas, përmes një filtri të kuq, shfaqej trupi siluetë i vajzave dhe grave ku përgjithësisht janë pa rroba ose me të brendshme.

Por së fundmi, shumë njerëz po paralajmërojnë për rrezikun e trendit i cili është përhapur në rrjetin social dhe po provohet nga të gjithë, pa dallim moshe apo gjinie.Njerëzit dhe ekspertët e krijimeve të videove në internet po paralajmërojnë se videot po përdoren nga abuzuesit, të cilët po i ngarkojnë në internet. Disa përdorues kanë zbuluar se si të heqin filtrin, duke zbuluar trupat e njerëzve, të zhveshur ose pjesërisht të zhveshur.Shumë video ilustruese për heqjen e filtrit janë postuar në YouTube dhe njerëzit theksojnë se “është një shkelje e madhe dhe YouTube duhet të marrë masa”, ndërkohë që përdoruesit në TikTok duhet të tregojnë kujdes me editimin e videove

Be the first to comment on "Trendi më i fundit në Tik Tok po konsiderohet shumë i rrezikshëm"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*