Të dy prindërit i humbi kur ishte ende shumë e re në moshë, prek me fjalët Rozana Radi: Nuk kaloja shumë kohë se dija….


Këngëtarja e njohur Rozana Radi ka bërë një postim prekës në rrjetet sociale, i cili është një ftesë më së shumti për të kujtuar vlerën e njerëzve tanë të dashur.Teksa ka postuar një foto të prindërve të saj, që janë ndarë nga jeta të dy në moshë të re, Rozana shprehet se të gjithë duhet ti takojmë dhe vlerësojmë të dashurit tanë kur janë gjallë, pasi më pas gjithë sa na mbetet janë kujtimet dhe fotografitë. LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Të dy prindërit i humbi kur ishte ende shumë e re në moshë, prek me fjalët Rozana Radi: Nuk kaloja shumë kohë se dija…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*