Skandal në parlament, deputetja ngacmohet sek*ualisht nga kolegu gjatë votimit (Video)


Ngjarja ndodhi dhjetorin e kaluar dhe ajo shkaktoi ind injatë në publik. Deputetja braziliane Isa Penna u raportua se kishte paur ngac mime se ksuale nga deputeti Fernando Cury. Ndonëse nuk pati fillimisht asnjë den oncim, ishin imazhet e shkrepura brenda Asamblesë Legjislative të Sao Paulo (Alesp), që bënë bujë në media dhe rrjetet sociale.

Ato tregojnë qartë teksa deputeti kalon dorën mbi gjoksin e parlamentares, gjatë një seance votimi për buxhetin e shtetit. Duket se deputeti e kishte marrë aq ‘seriozisht’ buxhetin, saqë u ‘shpërqëndrua’ në momentin e votimit. Sot, siç raportohet nga Rádio Bandeirantes, Asambleja Legjislative e Sao Paulo ka filluar të shqyrtojë çështjen pas zhurmës mediatike që shkaktuan pamjet ska ndaloze brenda pralamentit.

Be the first to comment on "Skandal në parlament, deputetja ngacmohet sek*ualisht nga kolegu gjatë votimit (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*