Si mund të mos kishte shpirt? 29-vjeçarja e la vajzën e sëmurë 6-vjeçare në mes të rrugës dhe iku / E vogla po qante: Nuk e di ku do shkoj, nëna më la këtu


Një vajzë 6 vjeçe është br akti sur nga nëna e saj në mes të rrugës. Vajza 6 vjeçe u la në mes të New Yorkut.

Mishka Peart e pa të gjithën atë që ndodhi dhe arriti ta ndihmonte vajzën e vogël. E vogla kishte një qese plehrash të vogël në duar, ku brenda kishte disa rroba.Pasi e vizituan mjekët zbuluan se vajza e vogël ishte e sëmurë. Ema e vogël ishte br ak tis ur nga nëna e saj sepse ishte e sëmurë. Të gjithë ata që e kanë lexuar këtë histori janë prekur.

Pasi gruaja që e gjeti Emën e vogël, njoftoi po licinë dhe më pas u gjetën se cilët ishin prindërit e saj. Ata ishin Patrice Chambers, një grua 29-vjeçare dhe i dashuri i saj Mark Pamphile.Të dy u dë nuan kurse vajza e vogël Ema u mor nga shë rbimet so ciale. Vajza e vogël ishte duke qarë në rrugë kur Mishka e gjeti dhe kur e kishte pyetur se ku po shkonte ajo ishte përgjigjur:

Be the first to comment on "Si mund të mos kishte shpirt? 29-vjeçarja e la vajzën e sëmurë 6-vjeçare në mes të rrugës dhe iku / E vogla po qante: Nuk e di ku do shkoj, nëna më la këtu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*