Sho.kuese- foshnjes 14 muajshe i mbeshtillet pitoni 13m rreth qafes, prinderit nuk bejne asgje…(VIDEO)


Trajtuesi profesional i gjarpërinjve Jamie Guarino publikoi një video të vajzës së tij 14 muajshe Alyssa, tani tre vjeç, ndërsa luan me një gjarpër 13m në shtëpinë e familjes së saj në Warren, një periferi të Detroit, Michigan.

Z. Guarino, 34 vjeç, thotë se pitoni dhjetë vjeçar burman Nay-Nay nuk paraqet asnjë r rez ik për vajzën e tij të vogël dhe se pythonët thjesht kanë një reputacion të ke q.SHI.KO VI,DEON

Be the first to comment on "Sho.kuese- foshnjes 14 muajshe i mbeshtillet pitoni 13m rreth qafes, prinderit nuk bejne asgje…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*