Sho.ku.es.e/ Paketon burrin e vd.ek.ur në valixhe, ndalohet gruaja në aeroportin e Mynihut..!!


Një grua dhe vajza e saj janë nda.lu.ar në Aeroportin e Mynihut, pasi disa ofi.ce.rë gjetën sk.ele.tin e një burri të vd.ek.u.r në valixhen e tyre.Gruaja 74 vjeç are nga Armenia po udhëtonte me vajzën e saj 52-vjeçare nga Greqia në Jernvan me një nd.al.esë transit në Mynih.Gjatë nda.lim.it, zyrtarët gjermanë të dog.anave zbuluan një kuti të pa.za.kon.të prej druri në një prej çantave, e cila rezultoi të përmbante një s.ke.let njeriu.

Gruaja e moshuar shpjegoi se burri i saj u v.ar.r.os në vitin 2008 pranë shtëpisë së çiftit në Selanik të Greqisë dhe tani po kërkonte të ri.atdhe.son.te kock.at e tij, për t’u va.r.ro.su.r në Armeni, në vendin e tij të lindjes.Pas kësaj dëshmie, zyrtarët gjermanë u bindën se gratë nuk kishin kryer asnjë k.r…i.m dhe i lejuan që të vijonin udhëtimin e tyre.

Be the first to comment on "Sho.ku.es.e/ Paketon burrin e vd.ek.ur në valixhe, ndalohet gruaja në aeroportin e Mynihut..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*