Shikojeni se çka i bëri 29-vjeçari një vajze 33-vjeçare në motel Kosovë


Për dh unimin e një gruaje në një motel në rajonin e Gjilanit, Gazeta ju sjell detaje të reja. / Hap 5 sek marketingun vazhdo PAMJET EKSKLUZIVE Bëhet fjalë për djalin me inicialet P.M., 29 -vjeçar, i d yshuar për dh unimin e D.K., 33-vjeçare, mëson Gazeta.

Prokuroria Themelore e Gjilanit ka paraqitur kërkesë në Gjykatën Themelore të Gjilanit për caktimin e masës së parabur gimit ndaj të d yshuarit, P.M, 29 vjeç.Ndërsa, besohet se víktíma dhe i d yshuari kishin kohë që janë njohur. Sipas dyshímeve të para, víktíma u ke qtrajtua s eksualisht në motel, pasi fillimisht u lidh nga i d yshuari, i cili d yshohet se më pas kreu marrëdh ënie s eksuale pa pëlqimin e saj

Be the first to comment on "Shikojeni se çka i bëri 29-vjeçari një vajze 33-vjeçare në motel Kosovë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*