Sa Here Qe I Biri Bente Dush Vonohej,Pasi I Vendosin Kamer Zbulojne Arsyen (Video)


Ky është momenti kur një baba në SHBA zbulon se përse djali i tij vonohej shumë në dush. Josh Fairbanks vendosi të zbulojë se përse 12- vjeçari kalonte kaq kohë duke u larë. Videoja e adoleshentit duke kënduar dhe kërcyer në dush është kthyer në hit në internet.

Ky është momenti kur një baba në SHBA zbulon se përse djali i tij vonohej shumë në dush. Josh Fairbanks vendosi të zbulojë se përse 12- vjeçari kalonte kaq kohë duke u larë. Videoja e adoleshentit duke kënduar dhe kërcyer në dush është kthyer në hit në internet.

Be the first to comment on "Sa Here Qe I Biri Bente Dush Vonohej,Pasi I Vendosin Kamer Zbulojne Arsyen (Video)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*