Reagon edhe Gold AG pas fitorës së Vetëvendosjes, këto janë fjalët e tij


NEWS
Reagon edhe Gold AG pas fitorës së Vetëvendosjes, këto janë fjalët e tij.Tashmë janë përfunduar mbi 50 përqind të votave dhe LVV po vazhdon të jetë e para.LVV momentalisht po prin me 48.17 përqind, kurse pas saj vjen PDK me 18.47 përqind, transmeton Korrekt Press.

LDK është duke pasur rezultat jo të mirë deri më tani. Ajo gjendet e treta me 13.64 përqind.Atmosferë nga shumë vende pas fitores, por për këtë ka reaguar edhe Arian Agushi i njohur si GOLD AG:Këto janë fjalët e tij: URIME KOSOVË, E TË PRIFTË E MBARA KRYEMINISTËR Albin Kurti

Be the first to comment on "Reagon edhe Gold AG pas fitorës së Vetëvendosjes, këto janë fjalët e tij"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*