Prej 10 vitesh nuk dihet se ku ndohet Bleona/ Nëna e saj bën rrëfimin rr ëqethës: Atë ditë e kanë parë disa gra duke…


E ftuar në studio nëna Bukurie Veizi, zbulon një fakt të rëndësishëm, atë se vajza është parë nga banorët e fshatit Zapod duke u tërhequr zvarrë në rrugë. Sipas dëshmitarëve, vajza është marrë nga dy persona të panjohur duke kaluar anën tjetër të malit, atje ku e priste një makinë me ngjyrë të zezë dhe një tjetër tip Fuoristradë e ka ndjekur nga pas. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON

F shehja e këtij detaji nga banorët, kur policia mbërriti në vendngjarje, mban p eng një tjetër të vërtetë të asaj dite. Ata u tërhoqën nga kjo dë shmi, duke dhënë para unif ormave blu një tjetër variant, se vajza që qante nuk ishte Bleona, por një tjetër fëmijë i fshatit Zapod. ‘Në momentin kur u bënë disa orë, afro 5 orë kërkimi dhe dolën të gjitha ato nëna dhe gra për ta kërkuar vajzën, më thanë se është parë një burrë me flokë të gjata dhe një djalë i ri me çantë shkolle, me triko me kapuç që e tërhiqnin vajzën zv arrë rrugës.

E hipën, një herë në një makinë të zezë dhe një grup tjetër iu vu pas, një tjetër makinë Fuoristradë, ngjyrë e bardhë. Një grua i ka dalë para, duke i thënë: ‘C’po bëni?- dhe ata kanë mbyllur derën. Të gjithë e njihnin vajzën, e dinin dhe në momentin kur erdhi policia e fshehën menjëherë, nga f rika se do t’i merrnin në py etje. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Prej 10 vitesh nuk dihet se ku ndohet Bleona/ Nëna e saj bën rrëfimin rr ëqethës: Atë ditë e kanë parë disa gra duke…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*