PoIicla kap ne flagrance Djalin e ri duke ber S*ks në hotel me 61-vjeçaren, Djali do i jepte gjyshes edhe…


Nje situate e sikletshme per oficeret policore qe u futen ne nje dhome hoteli ne Tirane dhe gjeten aty duke kryer marre dhenie nje djale te ri me nje 61 vjecare. Nga specialistët për He timin e T.rafiqeve të Paligjshme në DVP Tiranë u arr estuan në fla grancë për veprat pe nale

“P.rostitucioni” dhe “Shfrytëzimi i p.rostitucionit, shtetasja N. P., 61 vjeçe, banuese në Fier dhe shtetasi O. B., 29 vjeç, banues në Tiranë, sepse në bulevardin “Zogu i Parë”, në ambientet e një hoteli, shtetasja N. P. është kapur në fla grancë duke kryer marrë dhënie s.eksuale me shtetasin O. B., kundrejt shpërblimit”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "PoIicla kap ne flagrance Djalin e ri duke ber S*ks në hotel me 61-vjeçaren, Djali do i jepte gjyshes edhe…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*