Pasi u martuan, gruaja mëson pse BURRlT nuk i… Kur ai bënte dush ajo e pa hapur…


Çdo ditë na rastis të lexojmë apo të dëgjojmë nga një histori të ndryshme dhe në fund mbetemi të çuditur për ato që dëgjojmë dhe lexojmë. Secili prej nesh e ka parasysh se në vende të ndryshme në botë ka kultura të ndryshme dhe asnjë vend nuk ngjason me tjetrin, sidomos kur bëhet fjalë për martesë.

Ne kishim dëgjuar shumë për kulturat, për traditat martesore dhe për mënyrat se si dy njerëz lidhen dhe respektojnë fetë e tyre, por historia e sotme i kalon të gjitha limitet. Vallë, të jenë njerëzit kaq fanatik apo kaq të fiksuar pas diçkaje? VAZHDO KE TU…

Be the first to comment on "Pasi u martuan, gruaja mëson pse BURRlT nuk i… Kur ai bënte dush ajo e pa hapur…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*