Pasi leu flokët me ngjyrë, përfundoi në gjendje të rë.ndë në spital


Përdorimi i një ngjyrë flokësh i shk.akt.oi pro.ble.m.e serioze një vajzë, aq sa u d.et.yr.ua të shkonte në s.pital. Lauren Woods shpërndau fotografitë ku shfaqej si mos më keq, dhe pre.ten.don se reaksionin e rr.allë ia ka shk.akt.uar ngjyrë me të cilën leu flokët. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Mëngjesin e së shtunës, Lauren tha se koka e saj u fry dhe skalpi filloi të di.gj.ej, prandaj shkoi menjëherë në sp.ital. Edhe pse u dërgua në shtëpi 2 herë për pak ditë, fytyra dhe koka e saj vazhdonin të qëndronin të fryra. Kur u zgjua mëngjesin e së dielës, ajo kishte pr.ob.lem.e me sytë dhe nuk i hapte dot, duke shkuar për herë të tretë në spi.tal. Pasi mori ste.ro.ide dhe tableta për a.ler.gji.në, ajo qëndroi në shtëpi për 7 ditë derisa pamja iu përmirësua. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Pasi leu flokët me ngjyrë, përfundoi në gjendje të rë.ndë në spital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*