Pamje kur Hashim Thaçi nuk ia lëshonte dorën, ky ishte reagimi i Ibrahim Rugovës


Hashim Thaçi, njeriu i cili kër cënonte dvnimin e presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugovën, tashmë gjendet i bvrgosur në Hagë, ku nga Gjykata Speciale akuzohet edhe për varsjen e zyrtarëve të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

“Shkuarja e Rugovës në Beograd dhe shtrirja e dorës së marrëveshjes së popullit shqiptar dhe i tërë Ballkanit s’është gjë tjetër veç një atak i drejtpërdrejtë në Iuftën çlirimtare të popullit shqiptar. Është një atak edhe ndaj bashkësisë ndërkombëtare, Shteteve të Bashkuara të Amerikës, NATO-s dhe Grupit të Kontaktit. Veprimet e tilla, anti-kombëtare të Rugovës do të dvnohen rëndë”, thoshte Thaçi për Rugovën, shkruan “Bota sot”.

Be the first to comment on "Pamje kur Hashim Thaçi nuk ia lëshonte dorën, ky ishte reagimi i Ibrahim Rugovës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*