P.re.u dorën me sh.arrë për t’i marrë 1 milion euro nga sigurimi, ja çka i ndodhi..!!


22 vjeçarja Julija Adlesic nga Ljubljana, hartoi planin m…a..ka…b..ër bashkë me të dashurin e saj për të p..re..r…ë dorën e majtë sipër kyçit dhe më pas ta linte në shtëpi kur shkuan në spi.t.al.

Për ndihmë, në mënyrë që të mos mund të rivendoset më me ki.ru.rg.ji.Adlesic u shpall fa.jt..or..e për m..a.sh.tr.i.m me sigurimet dhe u d.ën..u.a me tre vjet b.u..r.g.i.m. LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "P.re.u dorën me sh.arrë për t’i marrë 1 milion euro nga sigurimi, ja çka i ndodhi..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*