Nusja bru.tale rr.ah vjerrën në mes të rrugës! Të tjerët nuk ndërhynin vetëm shikonin (VIDEO)


Incidenti ndodhi dy ditë më parë në Bursa. Nusja 55 vjeç.are, vazhdonte të dhunonte 85 vjeça ren e sëmurë në mes të rrugës.E gjithë skena e shëm.tuar u regjistrua nga një qytetar ku më pas videoja u shpërnda në rrjetet sociale.Asnjë qytetar nuk ndë.rhyri që të ndalonë nusen agr.esore.

Më vonë policia arr.estoj nusen dhe Ministria e Politikave të Familjes dhe Politikave Sociale, strehuanë të moshuarën në azilin e pleqëve.

Be the first to comment on "Nusja bru.tale rr.ah vjerrën në mes të rrugës! Të tjerët nuk ndërhynin vetëm shikonin (VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*