Nuk Mund të iki pa e përqafuar, babai hu.mb be.tejën me ka.nc.e.rin 3 orë pasi u bë Baba..!!


Mos u shq.et.ëso, çdo gjë do të shkojë mirë. Më vjen k.eq që po të lë vetëm, besomë do të jepja gjithçka për të kaluar disa kohë me ju të katërta, por udhëtimi im merr fund këtu. E di, Ariya do të rritet me fotografitë dhe videot tona, megjithatë dua ta shtr.ëngoj në kraharor përpara se të ndahemi përgjithmonë. Ju dua! LEXO ME TEPER duke e hap hapsiren marketuese me poshte.

Mos u shq.et.ëso, çdo gjë do të shkojë mirë. Më vjen k.eq që po të lë vetëm, besomë do të jepja gjithçka për të kaluar disa kohë me ju të katërta, por udhëtimi im merr fund këtu. E di, Ariya do të rritet me fotografitë dhe videot tona, megjithatë dua ta shtr.ëngoj në kraharor përpara se të ndahemi përgjithmonë. Ju dua! LEXO ME TEPER duke e hap hapsiren marketuese me poshte.

Be the first to comment on "Nuk Mund të iki pa e përqafuar, babai hu.mb be.tejën me ka.nc.e.rin 3 orë pasi u bë Baba..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*