Nuk ka ѕhtëрi ра një lule të tillë, роr a e keni ditur që kjo lule ѕhëron një nga рroblemet më të mëdha


Janë të shumtë ata njerëz që kanë probleme dhe dhi.mbje si pasojë e hemorroideve, e shpeshherë nuk dëshirojnë të shkojnë te mjeku dhe e presin momentin e fundit.Mu për këtë arsye, ne ju sjellim il.açin natyral, i cili me siguri se do t’ju ndihmojë në këtë drejtim PËRBËRËSIT:

300 gramë të bimës bar veshi (lat. Sempervivum tectorum), gjethe të pastra.1 limon të pastruar e hidhni në ujë me një lugë sodë të bukës, duhet të qëndrojë për një orë.750 gramë mjaltë livadhesh.

PËRGATITJA:Kur limoni të ketë qëndruar, duhet ta shpëlani mirë, ta preni në rriska dhe ta bluani së bashku me bimën. Pas kësaj, do të fitoni një masë të cilën duhet ta kulloni përmes garzës dhe ta hidhni në mjaltë. Masën përziejeni me lugë prej drurit

Be the first to comment on "Nuk ka ѕhtëрi ра një lule të tillë, роr a e keni ditur që kjo lule ѕhëron një nga рroblemet më të mëdha"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*