Nuk i rezistoj stileve që bën vjehrra, por kjo histori ka dalë jashtë ko ntrollit. Tani gruan e kam…


Kam një lidhje int.ime me vjehrrën time, dhe është avulluese… dhe pse e dimë të dy që është e gabuar nuk e ndalojmë dot. Gjithçka filloi në dasmën e kunatit tim, kur e pashë duke nderuar rrobat pas kishe. U ofrova ta çoja më pas në shtëpi që të merrte disa gjëra që i duheshin. Unë jam 33 vjeç ndërsa ajo është 48 por duket si 10 vjet më e re. Kur mbërritëm në shtëpinë e saj, ajo më kërkoi të hiqja veshjen pasi ishte aq e ngushtë sa e bënte dot vetë. Unë bëra një shaka pa kuptim, dhe i thash: po u afruam kaq shumë, kush e di seç ndodh më pas. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ajo mi nguli sytë, dhe pa e marrë vesh, mu hodh sipër e më puthi. Pas disa minutash e gjeta veten në shtrat me të duke bërë se*s të zj.arrtë. Ishte fan.tastike, ajo dinte stile që më çm.endi. Kur shkuan sërish në kishë, gruaja ime e komentoi vonesën tonë, por sigurisht që nuk kuptoi asgjë. Dasma mbaroi mirë dhe në fund të mbrëmjes, unë vetëm i thashë vjehrrës: “Faleminderit për më herët”. Në takimin e radhës folëm gjatë dhe ramë dakord që ajo që kishte ndodhur nuk duhej të përsëritej më.

Por ndërsa po e shoqëroja për në shtëpi dhe ishim në ashensor, ia nisëm edhe një herë me të puthura. E kështu kemi vazhduar deri tani, takohemi bëjmë një super s*ks sa nuk kam me asnjë nevojë tjetër, mi plotëson të gjitha. Të dy e dimë sesa do të lëndohet gruaja ime, por problemi është që nuk po i rezistojmë dot pasionit. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Nuk i rezistoj stileve që bën vjehrra, por kjo histori ka dalë jashtë ko ntrollit. Tani gruan e kam…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*