“Nuk është Zvicra, as Austria”, Foto nga kompleksi Turistik në Trojet tona, Ja ku ndodhet…


Kjo pamje ponoramike vjen nga Vermoshi, një nga perlat e natyrës në Malësinë e Madhe.Fotot u ndanë nga kryeministri Edi Rama këtë mëngjes në faqen e tij në facebook, i cili tregon se investimi është i banorëve të zonës, dy sipërmarrës të talentuar e dy emigrantë të kthyer nga jashtë.

Rama nuk ka shmangur dhe ironinë me kritikët për investimin turistik, duke nënvizuar se kjo është një pasqyrë kuptimplotë për dembelët, qaramanët e kukuvajkat e Shqipërisë së klubeve politike, mediatike e internetike.
https://www.facebook.com/edirama.al/posts/10158242577426523

Be the first to comment on "“Nuk është Zvicra, as Austria”, Foto nga kompleksi Turistik në Trojet tona, Ja ku ndodhet…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*