Nuk e dëshiroi foshnjën, nëna e h.edh në W C– mjekët po lu.ft.oj.në për ta shpëtuar…!!!


Një ngjarje e rë.ndë ka ndodhur në Serbi, ku një foshnjë e posalindur është ke.qtra.jtuar rë.n.dë.Sipas mediave serbe, 28 vjeçarja nga fshati Kikindë i Vojvodinës, lindi në shtëpi, dhe më pas u paraqit në spitalin e kësaj zone me foshnjën e cila kishte dë.mt.ime të dukshme në kokë dhe trup.

Pas lindjes, Daniela h.odhi foshnjën e saj në tu.alet, tregojnë rezultatet e para të he.ti.mit. Foshnja u shtrua në spital dhe jeta e saj vazhdon të jetë në rr.ez.ik.Nëna, për shkak të gjendjes së rë.nd.ë psik.ofiz.ike, u dërgua në S.pitalin e Përgjithshëm të Kikindës.Lidhur me rastin është duke u zhvilluar një h.et.im i zgjeruar

Be the first to comment on "Nuk e dëshiroi foshnjën, nëna e h.edh në W C– mjekët po lu.ft.oj.në për ta shpëtuar…!!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*