Njihuni me Jasminën, vajzën e re në Përputhen: Do tra.zoj…


Jasmina është konku//rrentja e re në Përputhen. E apa/sionuar pas makinave dhe studente për Diplomaci, Jasmina 23-vjeçare tha se ka ardhur për të gjetur dash/urinë dhe për të tra/zuar ujë/rat në emision. Ajo u shpreh se ka pasur parapël/qimet e saj për L0c0n dhe djalin e ri Rinjanin.

Ajo u shpreh se ka pasur parapël/qimet e saj për L0c0n dhe djalin e ri Rinjanin.Jam person që d ua shumë dashuri, përkëd/helje, vëm/endje” tha ajo. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Be the first to comment on "Njihuni me Jasminën, vajzën e re në Përputhen: Do tra.zoj…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*