Një ‘mal’ me euro gjenden të hedhura anës autostradës…!!


Policia ka rikuperuar kartëmonedha bankare me vlerë më shumë se 200,000 euro, pasi një motorist që kaloi rrugës vuri re të hollat të shpërndara anës autostradës.Zyrtarët gjetën paratë e braktisura pasi iu përgjigjën një alarmi rreth zbulimit të çuditshëm në autostradën A4 në Tembleque pranë Toledos në Spanjën qendrore.Tani ata po përpiqen të zbulojnë se kush i zotëronte paratë dhe të zbulojë se pse u hodhën aty.

Policia dyshon se paratë mund të jenë hedhur nga dritarja e një makine, pasi dikush mund të kishte frikë se do të ndalohej nga policia dhe nuk ishte në gjendje të justifikonte origjinën e tyre.

Be the first to comment on "Një ‘mal’ me euro gjenden të hedhura anës autostradës…!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*