“Në vend që të paguaj qiranë, bëj s*ks me pronarin e shtëpisë dhe bashkëshorti im;…25 vjeç.arja ka një kërkesë tjetër…


“Jemi ngushtë nga paratë, sepse bashkëshorti im humbi punën për shkak të pan.demisë. Kështu, unë sugjerova që të bëja se.ks me pronarin e shtëpisë ku po qëndrojmë, në vend që të paguajmë qiranë.Për habinë time, bashkëshorti pranoi. Pasi diskutova me të ndihesha shumë e emocionuar.

Unë jam 25 vjeç dhe jam e varur ndaj se.ksit. Kam pasur shumë partnerë në të shkuarën..LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "“Në vend që të paguaj qiranë, bëj s*ks me pronarin e shtëpisë dhe bashkëshorti im;…25 vjeç.arja ka një kërkesë tjetër…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*