Në ditën më të lumtur, dhëndri shqiptar shta.nget kur i ngre shaminë nuses dhe sheh…!!


Në ditën më të lumtur, një dhëndër nga Kosova është befa suar nga shoku i tij. Gjatë ceremonisë nusja, sipas traditave do duhej të vinte një shami të kuqe në kokë, duke mbuluar fytyrën.Mirëpo këtij dhëndri i ndodhi diçka e papritur, në momentin kur deshi të zbu.lojë fytyrën e ‘nuses’, ai pa që nuk ishte nusja e tij, por shoku i tij.Pas këtij gjesti ata përqafuan njëri tjetrin, teksa pjesëmarrësit në ceremoni po argëtoheshin me veprimin e shokut të dhëndrit.

Be the first to comment on "Në ditën më të lumtur, dhëndri shqiptar shta.nget kur i ngre shaminë nuses dhe sheh…!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*