Në emër të Zotit, Kosovën do ta bashkojmë me Shqipërinë


Kandidati për President nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, gjatë prezantimit të programit qeverisës, ka folur edhe për disa tema të hapura e për të cilat përgjegjës e ka bërë Bashkimin Evropian.

Haradinaj ka thënë se do të jetë përkrahës I të gjitha institucioneve të vendit që janë në shërbim të vendit /Pamje mePosht.“Kam një pyetje të hapur për të gjithë ju. Çka ndodh pas katër ose pesë viteve nëse nuk ka progres në Kosovë, dhe duhet ta kuptoni saktë pse po e bëjë këtë pyetje.

Be the first to comment on "Në emër të Zotit, Kosovën do ta bashkojmë me Shqipërinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*