Mos kalo pa NGUSHLLIME /Go.det me makinë djalin 6 vjeç dhe e hodhi 50 metra në ajër, nëna e të voglit e pyet: A ke frik Zotin, i more jet..


Familja e Aliut të vogël shkoi në Gjermani për një jetë më të mirë, por kjo nuk ndodhi. Djali i vogël, i cili ishte vetëm 6 vjeç u mor para nga një makinë dhe hu mbi jetën. Djalin e mori para me makinë 32-vjeçari Mohammad F. Kjo ngjarje ka ndodhur verën e kaluar. Tashmë raportohet se ai ka dalë në sallën e gjy qit. Në një nga seancat si bëhet e ditura nga mediat gjermane ka qenë edhe nëna e Aliu të vogël.

Ajo e ka parë në sy 32-vjeçarin dhe me lotët që i rridhnin i tha: Mos qesh i mo re jetën djalit tim, do e kisha çuar në shkollë tani. Pse po qesh a nuk ndihesh fa jtor për atë që bëre.” 32-vjeçari i jepte makinës me shpejtësi të madhe. Kurse Aliu i vogël, 6 vjeç po dilte nga një supermarket bashkë me shokun e tij, ku kishin blerë embëlsira.

E teksa po kalonte vijat e bardha makina e mori para dhe e flutoroi rreth 50 metra në ajër. Gjy qi kundër 32 vjeçarit do të vazhdojë deri në fund të muajit shkurt dhe mund të marr d ënim deri në 10 vite heqje lirie.

Be the first to comment on "Mos kalo pa NGUSHLLIME /Go.det me makinë djalin 6 vjeç dhe e hodhi 50 metra në ajër, nëna e të voglit e pyet: A ke frik Zotin, i more jet.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*