Mjekët i kanë hequr gjithë shpresat për jetën, nëna e 5-vjeçares rrëqeth: Le të marr frymë me pompë nëse Zoti do ta mbaj ashtu…


Një grua nga Angli po kalon momentet më të vës/htira. Ajo është duke u munduar të shpëtojë vajzën e saj. Mjekët i kanë he/qur çdo lloj shprese vajzës së tyre se do të jetojë, por ajo i ka hedhur në gj yq për këtë gjë dhe po mundohet. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Një gjykatë në Britaninë e Madhe do të sqarojë nëse mjekët mund të lënë një vajzë pesë vjeçare të sëmurë të v d esë. Nëna e Pippa e vogël, Paula Parfitt, mbron veten kundër vendimit të mjekve. Ata e kanë trajtuar vajzën 5 vjeçe për dy vite dhe i kanë hequr çdo lloj shprese për të jetuar. Një grip i ka sh kaktuar Pipës dë mtime të mëdha në tru dhe ajo nuk ka asnjë mundësi që të jetojë dhe nëna nuk beson këtë.

Nëna e Pippa kërkoi që 5- vjeçarja të bënte një trak eotomi dhe të lidhej me një ventilator të lëvizshëm në shtëpi. Nëna tha: Unë nuk do të heq dorë nga ajo. Nëse ka ndonjë mënyrë që ajo të vijë në shtëpi, atëherë kjo është ajo që Zoti do të dëshironte. Po mjekët thonë se kjo gjë do ta bëj Pipën e vogël vetëm të vuaj dhe asgjë më shumë se kaq. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Mjekët i kanë hequr gjithë shpresat për jetën, nëna e 5-vjeçares rrëqeth: Le të marr frymë me pompë nëse Zoti do ta mbaj ashtu…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*