Me sëm.undje të trashëguar dhe kor.onës, kërkesa e 5 vjeçarit përlot mijëra njerëz


Që kur lindi, ai është shtruar të paktën 35 herë në sp/ital dhe I është dashur të qëndrojë në ven/tilator (ap/artat oks/igjeni) dhjetëra herë. 5 vjeç është dhe ka lindur me një sëm/undje të tra/shëguar, e njohur si fibrosë cis/tike. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Mushkëritë e tij janë të do/bëta dhe në fund të vitit të kaluar, fatkeqësisht e preku dhe pandemia. Noa quhet dhe qëndron ende në një spital në Kaliforni (SHBA). E pavarësisht dhim/bjeve me të cilat ka lindur, shtuar dhe korona, vogëlushi ka përl/otur mijëra amerikanë me kërkesën e tij. Vogëlushi kërkonte stikera, libra vizatimorë ose lodra të vogla. “Në rrjetin social i kërkova miqve që nëse kishin mundësi të nisnin stikera ose kartolina për Noan. I erdhën disa kartolina, kurse infermieret i dhanë disa ngjitëse (stikera). Tani ka mijëra dhe më pyet përditë a ka ardhur ndonjë pako për mua sot”-tha nëna e 5 vjeçarit në një intervistë për emisionin ‘Good Morning America.

Nëna e 5 vjeçarit tha se e mësoi që i biri do të vu/ante të gjithë jetën kur ishte 18 javëshe shtatzënë. Më 15 dhjetor i shoqi u prek nga pandemia dhe disa ditë më vonë dhe i biri. Që nga dhjetori, ky fëmijë qëndron në spital, derisa të mund të shërohet plotësisht… ndërkohë që kartolinat e stikerat për të vijojnë të shkojnë në spital. Në shenjë falenderimi, 5 vjeçari edhe pse në gjendje jo fort të mirë, ka dashur t’i falenderojë të gjithë me një foto.

Be the first to comment on "Me sëm.undje të trashëguar dhe kor.onës, kërkesa e 5 vjeçarit përlot mijëra njerëz"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*