Më Ia për një 20-vjeçäre, ende e lejoj të…


Burri i saj e ka lënë për një vajzë 23 vjecare, edhe pse kanë pasur një martesë të gjatë dhe dy vajza nga ajo.“Këtë vajzën e njohu në punë, dhe ajo e dinte që në fillim që ishte i martuar dhe me fëmijë. Tani ata janë të lidhur por nuk jetojnë bashkë.

Këto gjashtë muaj për mua dhe vajzat e mija kanë qenë shumë të vështira. Vajzat e mija tani e urrejnë dhe nuk duan ta shohin, edhe pse unë nuk u kam folur keq për të. Por ajo që po ndodh kohët e fundit më ka futur në dilemë. Im shoq vjen thuajse çdo katër ditë, gjatë orarit të drekës kur vajzat janë në punë, dhe ne bëjmë se.ks fantastik.

Be the first to comment on "Më Ia për një 20-vjeçäre, ende e lejoj të…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*