Lindi si djalë, mjekët vënë duart në kokë kur e zbuluan: 18 vjeç ari ka mbetur shtatzënë, ja si është e mundur që ai kishte mi.tër


Një person i lindur me or gane gje nit al e mashkullore dhe i rritur si djalë ka ngelur shta.tzënë pasi zbuloi se kishte vezore, mi.tër, qafën e mitrës dhe tubat fall.opianë.Mikey Chanel, 18 vjeç, është rritur si djalë, por në fakt është ndjerë shumë më ndryshe se miqtë e tij.Pas analizave të bëra në fet.usin e nënës së tij, mjekët thanë se do të ishte vajzë, por familja dhe doktorët u habitën kur ai lindi me or gane mashkullore.LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Lindi si djalë, mjekët vënë duart në kokë kur e zbuluan: 18 vjeç ari ka mbetur shtatzënë, ja si është e mundur që ai kishte mi.tër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*