Kush ishte gruaja e parë e presidentit Hashim Thaçi?

Nëse marrim e flasim për kryetarin e Reublikës sonë, Hashim Thaçin, të gjithë e dimë se ai është i ma.rtuar prej shumë vitesh me Lumnije Thaçin një zo.një e cila është e em.ancipuar.Çifti i parë i shtetit kanë edhe një djalë bashkë Endritin.

E këtë gjë të gjithë e dimë prej vitesh, por dikush mund të mendoj se mos edhe Presidenti ynë ka pasur një l.idhje tjetër.
Ndërsa ne iu themi se kjo gjë nuk është aspak e vërtetë, ngase Hashimi dhe Lumnija sipas asaj që kemi kuptuar ne, janë shumë moti të da.shuruar edhe para se ish kryetari i PDK-së të bëhej pe.rson i n.johur për pu.blikun.Do të thotë se e para dhe e vetmja grua derimë tani e Presidentit Hashim Thaçi është zonja Lumnije Thaçi.

Be the first to comment on "Kush ishte gruaja e parë e presidentit Hashim Thaçi?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*