Kunati rr.eh dhe he.dh nga shkallët nusen e vëllait në ditën e dasmës (FOTO)


Një nuse në Uells është go..di..t..ur me gr…u.shte e më pas është ka..pur nga fustani dhe he..dhur nga shkallët në ditën e dasmës. E gjithë kjo skenë e tm.er.rsh..me është bërë nga kunati i saj, Tomos Rhydian Wilson. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ky i fundit shkoi i de..h.ur ne ceremoninë e martesës duke bë.rt.tu..r se vëllai i tij nuk duhet të martohet kurrë më këtë grua. Por, pasi rra.h..u nusen Erin Mason-George, raportohet se ai ka go..dit.ur edhe dy motrat dhe nënën e saj. Ai është shpallur fa.jto…r dhe pritet t’i caktohet dë.n.im…i. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Kunati rr.eh dhe he.dh nga shkallët nusen e vëllait në ditën e dasmës (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*