Kristina katolike dhe Gazmendi mysliman, sfiduan dallimet për të kaluar jetën së bashku, si burrë e grua…!!


Ndër vyrtytet më të mëdha të popullit shqiptar, është edhe bashkëjetesa, harmonia fetare, si vlera që na ka lakmi e gjithë bota.Njëri ndër rastet më të veçanta, është edhe rasti i familjës Bytyqi nga Ferizaj.

Kristina Gashi-Byqyti me përkatësi fetare katolike, është e martuar me Gazmend Bytyqin të besimit islam, por kjo siç shprehet Kristina “ nuk ndikon aspak në harmoninë tonë familjare…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Kristina katolike dhe Gazmendi mysliman, sfiduan dallimet për të kaluar jetën së bashku, si burrë e grua…!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*