Koronavirusi i merr jetën infermieres 29 vjeçe: Nuk kishte shumë që kishte lindur, la jetime 4 vajza. Mos kalo pa thënë NGUSHLLIME


Historia tron ditëse e një nëne shqiptare të re në Britani që humbi je.tën papritmas nga koronavirusi ka pik.ëlluar shumë njerëz, pasi la pas katër vajza të mitura.Infermierja 29 vjeç are u infektua me koronavirus, ndërsa ajo ishte sht.atzënë dhe vd.iq një javë pasi lindi me operacion fëmijën e saj të katërt. Burri i saj kishte vendosur qe femijeve te mos ju tregoj mirpo ata rastesisht e kishin pare ne lajme, ku behej fjale per maman e tyre. Do mundohem qe ti rris femijet sikur qe mundoheshte mamaja e tyre, perfundon Burri.

Historia tron ditëse e një nëne të re në Britani që humbi je.tën papritmas nga koronavirusi ka pik.ëlluar shumë njerëz, pasi la pas katër vajza të mitura.Infermierja 29 vjeç are u infektua me koronavirus, ndërsa ajo ishte sht.atzënë dhe vd.iq një javë pasi lindi me operacion fëmijën e saj të katërt.Kolegët e saj në Spitalin North Tyneside në veri të Anglisë…LEXO ME TEPER

Be the first to comment on "Koronavirusi i merr jetën infermieres 29 vjeçe: Nuk kishte shumë që kishte lindur, la jetime 4 vajza. Mos kalo pa thënë NGUSHLLIME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*