Kjo Histori Ta Prek Shpirtin! Miku I Babai E Bëri Me Të Me Zo R Dhe E La Shtatz Ënë, Më Pas Familja E Marton Me Të: Lindi Që 13 Vjeçe..!!


Nëse besoni se martesat me të mitur ndodhin vetëm në vendet në zhvillim e keni gabim. Gazeta e njohur amerikane ”New York Times” ka treguar historinë e një vajze 13-vjeça re, që familja e saj e detyroi të martohej me burrin që e kapi me z or dhe e bëri me të.Dawn Tyree është një është një nga ato fëmijë që ka vuajtur shumë. Historia e saj do ju bëj të qani. Ajo u abu zua nga një mik i familjes së saj dhe familja e martoi me të.

Vajza e vogël mbeti shtat zënë dhe kur ishte 16 vjeçe kishte dy fëmijë. Para se të mbetej shtat zënë nga miku i familjes së saj, ajo kishte dy vite që abu zohej.Pasi prindërit e saj e mësuan se çfarë kishte ndodhur e martuan. Pas tre vitesh vajza gjeti fuqi, të tregonte se çfarë kishte ndodhur dhe shkoi në po lici. Ajo ishte 16-vjeçe dhe kishte dy fëmijë, shërbimet sociale u kujdesën për të.

Be the first to comment on "Kjo Histori Ta Prek Shpirtin! Miku I Babai E Bëri Me Të Me Zo R Dhe E La Shtatz Ënë, Më Pas Familja E Marton Me Të: Lindi Që 13 Vjeçe..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*