Jepet vendimi për 40 vjeçarin që i mori jetën djalit 8 muajsh duke e shkundur me kokë poshtë derisa sa dha shpirt…


Në maj të vitit 2020, 40 vjeç ari Christian H. i mori jetën djalit të tij Luca 8 muajsh. Si u raportua në atë kohë ai ishte i de. h.ur dhe e kishte sh .ku.nd.ur me kokën poshtë të birin derisa sa i vogli dha shpirt.Kjo ngjarje ka ndodhur në Heidelberg në Gjermani. Vendimi për 40-vjeçarin është marrë dhe ai është d .ën.ua.r me 7 vite heqje li.rie. Si raportohet nga mediat gjermane 40-vjeçari nuk e dinte se po bënte. Në sallën e gjy. qi.t ai ka thënë me lot në sy: Ajo që i bëra unë djalit tim është e paf.als.hme.

” Si bëhet e ditur ai ka q.arë pa pushim teksa iu dha vendimi, pas saj që bëri e shoqja e la. 40-vjeçari do të marr edhe trajtime për të hequr dorë nga va. .rë.sia nga pijet a .lk. olik..e.

Be the first to comment on "Jepet vendimi për 40 vjeçarin që i mori jetën djalit 8 muajsh duke e shkundur me kokë poshtë derisa sa dha shpirt…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*