Ishin të bukur si yje! Burrë e grua ndërrojnë jetë pas dasmës, motra rrë.qeth me fjalët: Zemra s’kam fjalë!


Ata kishin katër ditë që ishin martuar dhe kur të gjithë mendon se do të ishin të lumtur për jetë, ç/ifti i ri ka hu.mb.ur jetën.Dasma e tyre për.fundoi në një tr.a gje.di të madhe. Costas John Sivyllis 30 vjeç dhe Lindsey Vogelaar 33 vjeçe nga Denver në Amerikë v.d iq. ën në një aks. id.e n.t. Aerop lani i tyre u rr.ëz.ua dhe të dy h.um. bë.n jetën. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Dasmën e tyre të vogël ata e bënë në Telluride dhe u nisën për muajin e mjaltit, por çdo gjë shkoi k.eq dhe përf.und.oi në një dh.im.bje. të madhe. Dy të sapomartuarit ishin rrugës për në Florida, kur avioni i tyre u rr.ë zu.a vetëm 15 minuta, pasi ishte ngritur. Motra e saj i ka rrëq.eth.ur të gjithë me një dedikim në rrje.tet sociale. Ata kishin katër ditë që ishin martuar dhe kur të gjithë mendon se do të ishin të lumtur për jetë, çifti i ri ka hu.m.bu.r jetën.Dasma e tyre pë.rfu.ndoi në një tr.a gje.di të madhe. Costas John Sivyllis 30 vjeç dhe Lindsey Vogelaar 33 vjeçe nga Denver në Amerikë vd .iq .ën në një aks. id.e .nt. Aerop lani i tyre u rrëzua dhe të dy hum bën jetën.

Be the first to comment on "Ishin të bukur si yje! Burrë e grua ndërrojnë jetë pas dasmës, motra rrë.qeth me fjalët: Zemra s’kam fjalë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*