Infe.rmierja ul pantallonat dhe ia tregon pac.ientit plak, video po çm.end rrjetin


Një video e publ.ikuar së fundmi shfaq pamjet ku ajo bën vallëzime ero.tike në trupin e paci.entit të moshuar.Në këto pamje mund të dëgjohet duke i kërkuar 100 vjeça rit që ai t’i blejë ndonjë gjë e më pas shihet edhe duke i ulur pantallonat për t’ia treguar të pas.met e zhve.shura.

Policia e ka arres.tuar Flutzin dhe e ka dë.nuar për nga.cmim sek.sual të shkallës së katërt por është liruar me kusht.

Be the first to comment on "Infe.rmierja ul pantallonat dhe ia tregon pac.ientit plak, video po çm.end rrjetin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*