Iku dhe la djalin në stol në mes të ftohtit të jepte shpirt, babai: Nuk kujdesesha dot më u lodha..!!


Shane Arthur Simpson është një burrë që do të jetë e vështirë të harrohet për atë që bëri. E themi këtë, pasi ai la foshnjen e tij në një stol të jepte shpirt.Djali i tij, Baden ishte 22 muajsh kur ai e la në një stol në një park në me të të ftohtit dhe iku. Ai tha se ishte shumë i lodhur për t’u kujdesur për djalin e tij. Kjo ngjarje e rëndë ka ndodhur në Amerikë.Ai tha se ishte ulur pranë djalit të tij për rreth 20 minuta dhe foli me të para se të largohej pa parë më ku rrë. I kishte kërkuar fjale që po e linte atij edhe më pas dhe e kishte përqafuar.

Edhe nëna e Baden, Dina Colleen Bond gjithashtu u deklarua faj tore, pasi ajo e dinte se çfarë burri i saj dhe nuk tregoi. Të dy prindërit e të vo glit ishin për dorues të lëndëve të nda luara.Pasi u zbulua se çfarë i kishin bërë djalit të tyre, motra dhe vëllezërit e Baden u morrën nga qeveria amerikane.

Be the first to comment on "Iku dhe la djalin në stol në mes të ftohtit të jepte shpirt, babai: Nuk kujdesesha dot më u lodha..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*