I tregon të gjitha gruaja: Kam fjetur me 170 burra dhe do vazhdoj e bëj se jam mjeke popullore, u rregulloj…


Kjo grua ka kryer marrëd hënie me qindra me shkuj dhe pjesa më e madhe e tyre janë burrat, apo të dashurit e grave të tjeraPor 54-vjeçarja, e quan “peshkope”, një tip “mjeke popullore” që siç shprehet, “ia ka kushtuar jetën e saj çifteve që kanë pasur probleme në dhomën e gjumit”.

Ajo ka dhënë mësime dashurie për më shumë se 10 000 klientë brenda një harku kohor prej 23 vjetësh.Edhe ndërsa ajo bën llogarinë, rezulton se ka kryer marrëdhënie me 1 500 prej tyre dhe insiston në idenë se nuk ka asgjë të jashtëligjshme në atë që ajo bën. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "I tregon të gjitha gruaja: Kam fjetur me 170 burra dhe do vazhdoj e bëj se jam mjeke popullore, u rregulloj…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*